Aplicatii Mobile Android & iOS

Oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii mobile pe orice tip de dispozitiv. Acoperim orice cerinta, de la conceptualizare si analiza de business si pana la proiectarea interfetelor si dezvoltarea experientei de interactiune cu utilizatorii, de la dezvoltarea efectiva a codului si pana la testare, mentenanta si suport tehnic.

Doresti o aplicatie nativa AndroidiOS?

Mobile UI & UX design

Dezvoltam prototipuri, mockup-uri si interfete de aplicatii mobile. Suntem specializati intr-o paleta larga de abordari, de la cele mai simple si curate interfete pana la utilizarea de controale si meniuri extrem de sofisticate. Indiferent de abordarea aleasa, ne asiguram ca produsul livrat satisface cele mai exigente asteptari si ca utilizeaza cele mai moderne practici in crearea unor experiente unice de interactiune cu utilizatorii finali.

Mobile App Development and Testing

Suntem permanent la curent cu cele mai moderne metodologii in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Plecand de la conceptualizare, analiza de business si prototipare si pana la dezvoltare, testare, mentenanta si suport tehnic, asiguram transparenta totala in fiecare faza de dezvoltare a proiectulului. Putem adauga functionalitati in aplicatii curente sau va putem asista in integrarea aplicatiilor curente cu solutii terte.

Mobile App Maintenance

Toate aplicatiile mobile dezvoltate de noi beneficiaza de mentenanta si suport tehnic dupa lansarea in productie. Ne asiguram astfel ca fiecare proiect este permanent actualizat cu ultimele tehnologii si ca functioneaza la paramentrii optimi. Oferim in plus asistenta tehnica, back-up si suport tehnic in optimizarea performantei pe noile versiuni Android sau IOS lansate de producatori.

Cum incepem colaborarea?

Dupa semnarea contractului si plata unui avans convenit impreuna, relatia client – companie va fi gestionata de catre un project manager care va administra in mod transparent toate etapele proiectului.

Analiza si identificare resurse necesare

Alocam resurse in zona proiectarii. Fiind vorba de un proiect de dezvoltare software a unei aplicatii mobile cu functionalitati in mare parte unice, avem nevoie sa punem pe hartie fiecare detaliu a proiectului ce urmeaza a fi dezvoltat. La finalul partii de proiectare a aplicatiei mobile (inclusiv partea web daca este cazul) ce urmeaza a fi dezvoltate, vom avea schite, scheme logice, descrieri complete ceea ce ne va permite ca in urmatoarele etape sa ne concentram doar pe implementare, respectiv livrarea proiectului in conditii calitative.

Time to market

Intelegem urgenta si graba clientilor. Pentru ca stim care este impactul in business al acestor aplicatii. Asiguram cea mai buna calitate intr-un timp extrem de scazut, conform planului de proiect agreat.

Dezvoltarea Aplicatiei mobile. Dezvoltare NATIVA pentru Android si IOS

Pe baza proiectului, stabilindu-se deja resursele necesare si avand obiectivele finale dar si pasii intermediari pentru atingerea acestora, dezvoltarea efectiva a aplicatiei.

Testarea si punerea in productie a acesteia

Testarea si publicarea aplicatiilor, urmand si partea de mentenanta si dezvoltari ulterioare daca este cazul.

Lansare si mentenanta

Speram ca nu credeai ca o sa te lasam de izbeliste dupa lansare, nu? Lansarea pe App Store si Google Play e importanta. Dar si mai importante sunt rezultatele. O sa fim alaturi de tine sa culegem date din teren si sa iteram pana cand obiectivele de business sunt indeplinite.

Ai un proiect? Nu ezita sa ne contactezi!

FOLOSIM CELE MAI NOI TEHENOLOGII

Clientii nostri si-au pus increderea in noi ca vom livra un produs pe care ei se pot baza. Noi ne-am respectat toate promisiunile si le-am livrat cea mai buna solutie pentru afacerea lor.

Switch The Language

  Loop IT este o echipa tanara, ambitioasa si dedicata, pentru care prioritar este multumirea fiecarui client oferind cele mai bune servicii.

  ADDRESS

  Strada Opanez Nr.19A

  PHONE

  +40761071762
  +40767142631

  EMAIL

  office@loopit.ro